Versace

0VE4361
Versace

Versace

0VE4361
7 Kolore
Korniza BLACK, Lentet DARK GREY
34,900.00 ALL 30,900.00 ALL -11%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Injected

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  IRREGULAR

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREY

 • Sku:

  SD15867

 • UPC:

  8053672947397

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 53 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( 36.2 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4361 53 18 140 36.2

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4361

30,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×