Prada

0PR 06YS
Prada

Prada

0PR 06YS
3 Kolore
Korniza BLACK/WHITE, Lentet DARK GREY
46,900.00 ALL 41,900.00 ALL -11%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  BLACK/WHITE

 • Forma:

  RECTANGLE

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREY

 • Sku:

  SD21084

 • UPC:

  8056597517058

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 53 )

Bridge width (21 )

frame frontale

Lens height ( 33.0 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0PR 06YS 53 21 145 33.0

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Prada

0PR 06YS

41,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×